Ed Sheeran anunţă că va renunţa la muzică când logodnica lui va avea un copil

Cântăreţul Ed Sheeran, care îşi doreşte foarte mult să aibă copii, a dezvăluit că va renunţa la muzică când va deveni tată, relatează dailystar.co.uk. „Ambiţia mea este să ajung la zero imediat ce am copii (…) Este un lucru total de înţeles pentru că ai copii şi ambiţia ta devine ceva de genul «vreau să fiu un tată bun»”, a spus el.

Ed Sheeran şi-a anunţat logodna sâmbătă şi a spus că el şi Cherry Seaborn sunt „foarte fericiţi şi îndrăgostiţi” Cântăreţul de 26 de ani, care a spus că vrea să-şi întemeieze o familie înainte de a împlini 30 de ani, a confirmat că este tot mai puţin pasionat de concerte. „Dacă este să fiu sincer, ambiţia mea este să reduc puţin ritmul, pentru că deja am realizat mai mult decât am crezut vreodată. Nu ştiu ce să fac mai departe. Dacă ai cântat pe un stadion nu poţi să faci ceva mai mult decât atât. Ce poţi să faci? Să vinzi 15 milioane de albume”, a declarat Sheeran. „Următoarea mea ambiţie este mică şi caraghioasă – să scriu un cântec country care să fie pe locul întâi la un post de radio country în SUA. Ştiu că nu e tot una cu a cânta pe stadionul Wembley, dar asta este ambiţia mea acum”, a mărturisit el.

Ed Sheeran, nominalizat luna viitoare la alte patru BRIT Awards, lucrează în prezent la cel de al patrulea album de studio. Însă, susţin apropiaţii lui, acesta ar putea fi ultimul, notează dailystar.co.uk.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: