Cea mai scăzută temperatură din ţară, ieri dimineaţă, la Rădăuţi: minus 21,3 grade Celsius

> La Suceava au fost minus 19,5 grade Celsius

 Cea mai scăzută temperatură din ţară a fost înregistrată ieri dimineaţă la Rădăuţi, când, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, s-au înregistrat -21,3 grade Celsius.

Potrivit datelor ANM, la Suceava temperatura minimă înregistrată miercuri dimineaţa a fost de -19,5 grade Celsius.

La ora 9, la Rădăuţi se menţinea cea mai scăzută temperatură de -21 de grade Celsius, în timp ce la Suceava temperatura înregistrată a fost de -16 grade Celsius.

Conform prognozelor meteorologice, ger se va mai înregistra şi astăzi dimineaţă, dar apoi vremea urmează să intre într-un proces de încălzire.

Potrivit ANM, până în data de 2 februarie, vremea se va încălzi considerabil, astfel că media maximelor va ajunge la 8 grade, iar a minimelor la 0 – 1 grade. În zilele de 3 şi de 4 februarie se va răci uşor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI