Oamenii s-au săturat

Făcând referire la amplele manifestaţii organizate duminică la Bucureşti şi în numeroase şi importante alte oraşe din ţară, senatorul PNL sucevean Dan Cadariu le-a considerat, în primul rând, semnificative prin mesajul puternic transmis Puterii. „Toată lumea, până şi cea pesedistă, crede că PSD se joacă cu destinele ţării, ale românilor.  Joacă de-a binelea – cu sus guvernul, jos guvernul, cu uite legea, nu e legea, cu salarii mari care devin mici, cu pensii mărite, dar cu preţuri mai peste tot supermărite, iată «reguli»  de joacă de care nu avem nevoie. Joacă şi de-a Guvernul, aici a fost deja dat jos Tudose, care ştia administraţie, şi s-a urcat în copac cineva care o fi ştiind multe, numai administraţie nu, oricât de doamnă ar fi.

Iar, dacă ar fi joacă de copii, înţelegem, că sunt copii, dar bărbaţii de stat din PSD se consideră chiar bărbaţi de stat, când ei nu sunt decât nişte fecioraşi cărora nu le iese joaca din cap.

Iată că s-a săturat lumea, cu toate promisiunile cu care au îmbătat de cap poporul, pesedişti fiind cetăţeni care câştigă alegerile doar pentru putere, nicidecum ca să mişte ţara aceasta către mai bine. Asta vreau să subliniez: că oamenii s-au săturat şi ies din ce în ce mai mulţi în stradă”. (D.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: