Până la sfârşitul lunii ianuarie

În municipiul Suceava vor fi demontate 29 de panouri publicitare neautorizate

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că până la sfârşitul lui ianuarie vor fi ridicate 29 de panouri publicitare pentru care firmele deţinătoare nu au respectat condiţiile contractuale cu municipalitatea.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Lucian Harşovschi a spus că firmele care deţin panouri publicitare amplasate pe raza municipiului Suceava şi care au contracte expirate sau au restanţe la plată au fost notificate să-şi ridice construcţiile de pe domeniul public. Pe panourile publicitare respective au fost aplicate notificări cu textul „Panou publicitar fără contract”.

„Campania de ridicare a panourilor publicitare rămase fără autorizaţie continuă. Reamintesc că mai multe societăţi comerciale au fost notificate să-şi ridice construcţiile de pe domeniul public la sfârşitul anului trecut. Deoarece nu s-au conformat, Primăria Municipiului Suceava, prin serviciile de specialitate, a trecut la înlăturarea acestora. Acum, pe lângă sumele restante, aceste societăţi mai au de plătit şi preţul înlăturării acestora, dacă doresc să le recupereze” a spus Harşovschi.

El a mai arătat că până pe 31 ianuarie a.c. vor fi ridicate, în prima etapă, 29 de panouri publicitare, dar că vor urma şi altele şi că în dezbatere publică se află un nou regulament de publicitate.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, declarase, anul trecut, într-o conferinţă de presă, că şi-a propus să facă ordine în ceea ce priveşte publicitatea stradală.

„Vom stabili foarte clar modul de amplasare a panourilor publicitare, panouri de publicitate mobile, bannere şi steaguri publicitare, mash-uri, publicitate temporară, afişare de mică publicitate, afişare pe vehicule, locurile în care publicitatea este interzisă şi sancţiunile care se aplică” a spus Ion Lungu.

El a arătat că o comisie va elabora noul regulament de publicitate în municipiu, iar în ianuarie – februarie 2018 se va organiza o licitaţie pentru amplasarea de publicitate pe raza municipiului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: