Ce rol va juca DiCaprio în noul film al lui Tarantino

Deadline.com a obţinut detalii legate de noul film al lui Quentin Tarantino – plasat în anul în care actriţa Sharon Tate a fost ucisă de către clanul Manson. Este vorba despre rolul pe care îl va juca Leonardo DiCaprio, recent confirmat în distribuţie. Starul va interpreta partitura unui fost actor al unui serial western, Bounty Law, ce a rulat între 1958 şi 1963.

Încercarea acestuia de a trece la film eşuează, iar singurele sale contracte sunt legate de scurtele apariţii în diverse alte seriale. Deziluzionat, se gândeşte să plece în Italia, devenită „casa” filmelor western de buget mic.

Acţiunea se petrece în 1969, o vreme când Hollywoodul trăia apogeul erei hippie. Filmul lui Tarantino, ce nu are încă un titlu oficial, a fost descris drept „un tablou în genul Pulp Fiction al Los Angelesului din vara crimelor clanului Mason”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: