Luni, la Muzeul de Istorie din Suceava

„Seara filmului armenesc”

În sala de conferinţe a Muzeului de Istorie din Suceava va avea loc luni, 22 ianuarie a.c., de la ora 18, proiecţia filmului documentar „Noravank – între legendă şi realitate”, în prezenţa regizorului Florin Kevorkian.

„Realitate este ziua poetului naţional, Mihai Eminescu, de la a cărui naştere se împlinesc 168 ani, iar privitorii se vor bucura de tălmăcirea în limba armeană a cinci poezii de dragoste ale poetului. Se pare că primii care au avut încredere în potenţialul şi genialitatea lui Eminescu au fost armenii… Unul dintre regizorii filmului, dl Florin Kevorkian, se va afla alături de noi şi va răspunde întrebărilor spectatorilor prezenţi la vizionare” au anunţat organizatorii manifestării.

Evenimentul este organizat de Uniunea Armenilor din România, sucursala Suceava, în parteneriat cu Muzeul Bucovinei, intrarea fiind liberă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: