Zeci de suceveni au ajuns la Spitalul Judeţean după ce au alunecat pe gheaţă

> Între aceştia se numără nouă copii şi o femeie gravidă > Nouă persoane au fost spitalizate

41 de persoane, între care şi nouă copii, s-au prezentat de la începutul acestui an pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Suceava după ce au suferit traumatisme, contuzii sau fracturi în urma căderii accidentale pe gheaţă.

Potrivit unei statistici a UPU, în perioada 1-17 ianuarie, nouă copii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, ca şi 32 de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 88 de ani s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava după ce au suferit traumatisme, contuzii sau fracturi în urma căderii accidentale pe gheaţă.

Din totalul celor nouă copii prezentaţi la UPU, doar unu a fost internat în Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, iar dintre cele 32 de persoane adulte, şase au fost internate în Secţia de Ortopedie şi Traumatologie, una în Secţia de Neurochirurgie şi o femeie, gravidă în luna a V-a, a fost internată în Secţia de Obstetrică-Ginecologie.

Astfel, după localizare, 19 dintre pacienţi au suferit traumatisme şi contuzii în zona mâinilor, alţi 13 pacienţi s-au accidentat la picioare sau şold, patru s-au rănit la coloană, abdomen şi torace, iar patru persoane s-au lovit în zona capului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: