Înscrieri în programul „Permis pentru viitor”

Fundaţia Pentru Comunitate transmite că au mai rămas puţine zile (data-limită, 27 ianuarie a.c.) pentru înscrieri în programul „Permis pentru viitor”, adresat tinerilor din medii defavorizate.

Se precizează că prin acest program „se oferă acoperirea costurilor obţinerii permisului de conducere de toate categoriile (şcoala de şoferi şi cheltuieli adiacente) pentru tineri din mediile defavorizate, pentru care existenţa permisului este un avantaj sau o condiţie în ocuparea unui loc de muncă”.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârste între 18-25 ani, care: sunt la începutul carierei profesionale şi/ sau doresc să ocupe un loc de muncă, iar la angajare este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere; au un loc de muncă/ se află în activitate, iar permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu; au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuţiilor de serviciu este o condiţie sau un avantaj existenţa permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie; din alte motive doresc să obţină permis de conducere, dar nu au posibilităţi materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente. Toate detaliile şi formularul de înscriere se găsesc pe site-ul Pentrucomunitate.ro. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: