„Forestierii” de la echipa de fotbal a Sucevei s-au adunat cu greu !

Prima întâlnire a jucătorilor echipei Foresta Suceava după vacanţa de iarnă a fost una neaşteptată, în principiu. La prima strigare a antrenorului Florentin Petre au apărut localnicii, „stranierii” fiind de negăsit.

Dacă fotbaliştii nu au apărut, antrenorii au fost prezenţi în totalitate şi nu şi-au făcut probleme legate de alinierea la cantonamentul programat a începe luni, la Poiana Negri.

„Am încercat să facem un apel preliminar şi să vedem pe ce ne bazăm în prima fază. Nu ştiu exact ce va urma până la finele săptămânii, dar sper ca atunci când vom pleca în cantonamentul de la Poiana Negri să fim în echipaj complet şi peticul de la buzunar să fie acoperit”, a spus antrenorul echipei Foresta Suceava, Florentin Petre.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: