PSD şi-a demis al doilea guvern în decurs de un an

> Prim-ministrul Mihai Tudose şi-a anunţat demisia după ce Comitetul executiv al PSD a decis retragerea sprijinului politic

 Comitetul executiv al PSD a decis, luni seara, retragerea sprijinului politic premierului Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose a anunţat, după votul din Cex, că demisionează, ceea ce înseamnă că Guvernul a fost demis. Este al doilea guvern pe care PSD l-a demis în decurs de un an.

Premierul demisionar a spus că nu are ce să-şi reproşeze. El a precizat că nu va asigura interimatul funcţiei.

Întrebat dacă s-a dat jos din Trabant, Tudose a răspuns: „Da”.

Comitetul Executiv al PSD urma să se întrunească astăzi, pentru a desemna noua propunere de prim-ministru, unul dintre nominalizaţi fiind actualul ministru al Apărării, Mihai Fifor, fost ministru al Economiei.

Prezent în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, deputatul Alexandru Băişanu a declarat că este o demisie de onoare pentru soluţionarea crizei politice actuale.

Guvernul Mihai Tudose îşi încheie activitatea după 200 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: