Liam Neeson se teme că mişcarea #MeToo devine o „vânătoare de vrăjitoare”

La o zi după ce a spus că diferenţa în remunerarea de gen este „o ruşine nenorocită”, actorul Liam Neeson şi-a exprimat temerile că mişcarea #MeToo devine „o vânătoare de vrăjitoare”, în condiţiile în care bărbaţi ca Dustin Hoffman sunt dur criticaţi pentru ceea ce el consideră a fi fapte minore, relatează IndieWire. Comentariile sale au fost făcute la emisiunea „The Late Late Show” din Irlanda, în cadrul căreia Neeson îşi promova noul film, „The Commuter”. „Există unii oameni celebri care sunt deodată acuzaţi că au atins genunchiul unei fete sau ceva de genul ăsta şi se renunţă brusc la serviciile lor”, a spus actorul, înainte de a-l menţiona explicit pe prezentatorul de radio Garrison Keiller. În ceea ce-l priveşte pe Dustin Hoffman, care a fost acuzat că a pipăit femei şi alte forme de hărţuire sexuală, actorul a spus că este „indecis” în opinia sa.

Neeson a ţinut însă să menţioneze clar că lucrurile de care alţii au fost acuzaţi, precum Harvey Weinstein şi Kevin Spacey, sunt cu adevărat teribile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: