Adevărată lecţie de voinţă şi încredere în forţele proprii

Dorin Velicu s-a calificat direct pentru JO

„Dorin Velicu este calificat pentru a doua oară consecutiv la o ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă. După Soci 2014, «profu» Velicu este calificat direct şi va reprezenta România la Pyeong Chang începând din 9 februarie.

Dorin ne-a demonstrat că este mult mai bine pregătit psihic decât noi, cei care (şi printre care, cu ruşine, trebuie să recunosc, mă număr şi eu) nu am avut suficientă încredere în capacitatea lui de a învinge într-o bătălie grea.

Este drept ca l-am susţinut permanent, dar am cedat într-un moment de decizie, de început de campanie, decizie care a produs şi efecte.

Bravo, Velicule. Eşti mare!” a declarat aseară prof. Octavian Pungovschi, după aflarea clasamentului final, în funcţie de numărul de puncte acumulate, la skeleton, masculin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: