Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava, în efectiv complet pentru partea secundă a acestui sezon competiţional

CSM Suceava a intrat în cea de-a doua săptămână a pregătirilor de iarnă în efectiv complet, antrenorul Tudor Orăşanu urmând să mizeze în continuare inclusiv pe serviciile lui Dan Lupuleasa şi Vlăduţ Mihuţ, jucători care s-au răzgândit în privinţa retragerii din volei.

„Mă bucur că au reconsiderat intenţiile precedente şi au rămas alături de noi. Sunt doi jucători importanţi, iar lipsa lor s-ar fi resimţit în angrenajul echipei. Sper să rămânem toţi până la finalul sezonului”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

Pentru partea a doua a sezonului, tehnicianul sucevean a declarat că se intenţionează legitimarea la echipa de seniori şi a tânărului Eduard Cazacu, un junior de perspectivă de la Liceul cu Program Sportiv. Sportivul sucevean este fiul lui Gabriel Cazacu, voleibalist de valoare la CSM Suceava în anii perioadei de glorie.

Aflată pe locul 4 în clasamentul Seriei de Est a Diviziei A2 la volei masculin, CSM Suceava va relua campionatul pe 27 ianuarie, când va primi vizita grupării VCM Piatra Neamţ, una dintre candidatele la promovare.

 Programul echipei sucevene în partea secundă a sezonului regulat:

Etapa a VII-a (27 ianuarie):

CSM Suceava – VCM Piatra Neamţ

Etapa a VIII-a (3 februarie):

Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava

Etapa a IX-a (10 februrie):

CSM Suceava – Rapid Bucureşti

Restanţă (16 februarie)

CSM Suceava – CTF Mihai I Bucureşti

Etapa a X-a (17 februarie):

CSM Râmnicu Sărat – CSM Suceava

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI