Petiţie online pentru salvarea Patinoarului Areni

Un sucevean, Cătălin Paladi, a lansat, vineri, o petiţie online pentru salvarea Patinoarului Areni, care să redevină o încântare pentru suceveni.

Potrivit petiţiei postate la adresa web Petitieonline.com/salvati_patinoarul_areni, iniţiatorul demersului arată că, în urmă cu mai bine de 40 de ani, s-a construit Patinoarul Areni, la acel moment o realizare de excepţie pentru Suceava, având în vedere că în ţară mai erau doar patru patinoare artificiale.

„Sunt convins că, pentru noi toţi, la acea vreme, a fost o încântare. Sunt convins că pentru mulţi încă mai este” susţine iniţiatorul petiţiei.

El vrea ca şi copiii din Suceava să afle cât de frumos este patinajul recreativ, patinajul artistic, hockeiul sau patinajul viteză.

„Este o oportunitate pe care multe alte oraşe şi-ar dori să o aibă. Un patinoar artificial modern presupune să fie acoperit, să aibă vestiare şi grupuri sanitare decente, snack-baruri, magazine cu specific, tribune etc. În acest moment, Patinoarul Areni mai are puţin şi ajunge o paragină, mai are puţin şi moare” menţionează iniţiatorul petiţiei.

El adaugă că, se pare, pentru Primăria Suceava nu mai este o prioritate modernizarea patinoarului, după ce în 2017 a fost o prioritate; dar nu s-a realizat nimic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: