Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

Peste 730 de candidaţi se bat pe 350 de locuri scoase la concursul de admitere

>Probele eliminatorii încep de săptămâna viitoare

Pentru cele 350 de locuri scoase la concurs de Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni s-au înscris peste 730 de candidaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Şcolii de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, lt. col. Cristian Ipate, în zilele de sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 ianuarie a.c., în intervalul orar 8 – 16, candidaţii pentru concursul de admitere sunt aşteptaţi la sediul şcolii în vederea înscrierii şi ridicării legitimaţiilor de concurs.

„Pentru această sesiune de concurs, ce se va desfăşura în perioada 13-21.01.2018, pentru cele 350 de locuri repartizate şcolii noastre, din care două locuri pentru candidaţi de etnie romă şi trei locuri pentru candidaţi ai altor minorităţi, au depus dosarele la structurile teritoriale ale Jandarmeriei Române 733 de candidaţi, din care 159 femei şi 574 bărbaţi” a precizat lt. col. Cristian Ipate.

www.romanidecentenar.ro

El a arătat că instructajul privind modul de desfăşurare a concursului va fi prezentat la sediul şcolii, duminică, 14 ianuarie a.c., ora 15, iar începând de luni, 15 ianuarie a.c., se vor desfăşura probele eliminatorii.

„Începând de luni, 15 ianuarie a.c., sunt planificate probele eliminatorii: examinarea medicală care se va desfăşura la sediul şcolii şi verificarea aptitudinilor fizice care va avea loc la sala de sport a Colegiului «Vasile Lovinescu» şi sala de sport «Gabriel Udişteanu» din municipiul Fălticeni, conform graficului de concurs postat pe pagina web, precum şi la avizierul şcolii” a mai spus Ipate.

După finalizarea probelor eliminatorii, candidaţii rămaşi în concurs vor avea de parcurs sâmbătă, 20 ianuarie a.c., testul grilă de verificare a cunoştinţelor, care va consta în 90 de întrebări, dintre care 60 la limba română şi 30 la limba străină (engleză sau franceză).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: