CARTONAŞUL GALBEN

Lăsaţi copiii să facă sport!

Am intrat odată, din întâmplare, într-o sală de sport din Suceava la o oră de educaţie fizică. Ce am văzut m-a lăsat „paf”. Pe teren alergau patru inşi care se căzneau să bage mingea în coşul de baschet, iar pe băncile care înconjoară sala erau cel puţin 20 de colegi de-ai lor care butonau frenetic telefoanele mobile. Nu i-am pus la socoteală şi pe cei scutiţi medical de la ora de sport.

Aşa cum spunea un tip cărunt la tâmple, nu este nevoie să ajungi la mare performanţă în lumea sportului, dar dacă faci mişcare şi alergi măcar oleacă, tot este o realizare. Cei care fac sport în tinereţe oricum gândesc altfel şi se organizează altfel pentru că sportul te învaţă o grămadă de chestii. În plus, parcă un tânăr care bate mingea este mai simpatic decât unul care arată de parcă ar fi înghiţit-o.

www.romanidecentenar.ro

În concluzie, lăsaţi copiii să facă sport pentru că este folositor pe viitor!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: