Femeie din Vaslui căutată cu ajutorul poliţiştilor 

Poliţia Suceava desfăşoară activităţi de căutare a unei femei în vârstă de 31 de ani, domiciliată în oraşul Murgeni, judeţul Vaslui. Persoana se numeşte Zamfira Marin, iar în ajunul Crăciunului a plecat din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, unde locuia fără forme legale, de atunci nemairevenind. Femeia are o înălţime de aproximativ 1,50 metri, o greutate de 50 kg, părul şaten, ten uşor închis, ochii căprui şi faţa ovală, fără a prezenta semne particulare. Din datele oferite de poliţişti, la data dispariţiei purta o fustă neagră cu buline, o bluză de culoare albă şi vestă de culoare albastră. Pe cap avea un batic cu model cu flori.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză sunteţi rugaţi să apelaţi Poliţia prin numărul de telefon 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

www.romanidecentenar.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: