Deşi membri ai PSD Suceava au criticat atitudinea premierului Mihai Tudose şi a preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău

Liviu Dragnea, la Suceviţa, mesaj împăciuitor şi de linişte în partid

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut un mesaj împăciuitor şi de linişte în partid la şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava organizată ieri, la Suceviţa, deşi membri ai organizaţiei judeţene au criticat atitudinea premierului Mihai Tudose şi a preşedintelui executiv Nicoale Bădălău.

Potrivit unor surse participante la şedinţa CEx a organizaţiei judeţene PSD Suceava, Liviu Dragnea a transmis un mesaj de unitate în partid pentru ducerea la bun sfârşit a programului de guvernare, arătând că nu doreşte un nou conflict în partid.

Pe de altă parte, membri ai organizaţiei sucevene PSD l-au criticat pe premierul Mihai Tudose şi pe vicepremierul Marcel Ciolacu, dar şi pe preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău, pentru poziţiile adoptate în ultima perioadă, fiind criticată inclusiv apariţia televizată a premierului Mihai Tudose de miercuri seara de la Antena 3.

De remarcat este că unul dintre vicepreşedinţii partidului l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă mai are pantofii primiţi la CEx-ul organizat în octombrie 2015 la Poiana Stampei, sugerându-i să le pună plumb în vârf şi să-i calce pe bătături pe cei care îl deranjează.

Liviu Dragnea le-a spus membrilor CEx ai Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD că îşi doreşte ca partidul să ducă programul de guvernare până la capăt, că doreşte linişte în partid şi că el a evitat să intre în polemică cu alţi lideri ai PSD, cum ar fi cei aflaţi în Guvern.

La şedinţa CEx a PSD Suceava au fost prezenţi vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Adrian Gâdea şi şeful Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: