Judeţul Iaşi

Agent de poliţie acuzat că a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o minoră

Un poliţist din localitatea Gorban este acuzat că a propus unei fete de 16 ani, elevă în clasa a X-a, să întreţină relaţii sexuale, un dosar penal în acest sens fiind întocmit ca urmare a unei sesizări depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni, anunţă Agerpres.

„Este o sesizare împotriva unui agent de poliţie. Ancheta este în curs de desfăşurare. Nu vă putem furniza mai multe informaţii” a declarat Niculina Lisnic, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Primarul comunei Gorban, Dănuţ Rotaru, a declarat pentru Agerpres că agresorul ar fi ajutorul şefului postului de poliţie din localitate. Acesta are 41 de ani, este căsătorit şi este tatăl unui copil minor.

Potrivit primarului, victima lucrează de un an şi jumătate pentru familia adjunctului şefului de post din Gorban. Ea provine dintr-o familie săracă, cu şapte copii, care trăieşte din ajutorul social.

www.romanidecentenar.ro

Incidentul a avut loc în cursul după-amiezii zilei de miercuri.

„M-a sunat tatăl fetei îmi să spună ce s-a întâmplat şi să mă întrebe la care poliţie să se ducă. I-am zis să se ducă la comandant la Răducăneni. Mi-a spus că a venit fata plângând acasă, că ar fi fost la respectivul. O ajuta pe soţia acestuia la curtea din spate de la magazin. În casă, am înţeles, ar fi (…) încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea” a declarat primarul localităţii Gorban, din comuna Răducăneni.

Potrivit declaraţiilor tatălui, fata nu a spus nimic până miercuri seara. În cele din urmă, tatăl şi fiica sa au depus, ieri dimineaţă, plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. „Nu vreau bani, nu vreau nimic. Vreau să fie apărată fiica mea, să îi fie apărate drepturile, nu să fie violată de un poliţist. Să facă legea ce trebuie să facă. Să fie protejat copilul meu şi alţi copii” a declarat tatăl fetei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: