FRF a modificat regulamentul de promovare în Liga a III-a

Federaţia Română de Fotbal a efectuat o serie de modificări în cadrul regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a la finalul sezonului 2017 – 2018. Noutatea o reprezintă faptul că partidele vor fi stabilite nu prin împerechere directă cum era până acum, ci printr-o tragere la sorţi care va avea loc în luna februarie.

Conform „regiunilor” stabilite în ultima şedinţă a Comitetului Executiv, câştigătoarea Ligii a IV-a din Suceava se va duela la barajul de promovare cu una dintre campioanele judeţelor Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui sau Bacău. Jocurile de baraj se vor disputa în dublă manşă, pe datele de 16 şi 23 iunie.

Şomuz Fălticeni are cele mai mari şanse de a reprezenta judeţul Suceava la barajul de promovare, trupa antrenată de Radu Anania având la finalul turului de campionat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

www.romanidecentenar.ro

Avântul Albeşti (Botoşani), Ceahlăul Piatra Neamţ (Neamţ), Victoria Leţcani (Iaşi), ACS Gauss Bacău (Bacău) şi FC Vaslui (Vaslui) sunt celelalte cinci campioane judeţene de toamnă din zona de nord a Moldovei. AJF Suceava are obligaţia să comunice către Departamentul Competiţii din cadrul FRF, până la data de 11 iunie, numele echipei calificate la baraj şi să transmită Certificatul de Identitate Sportivă al acesteia. Tot până la acea dată, clubul participant la baraj este obligat să achite către AJF suma de 3.000 de lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor şi observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei în cauză la jocul de baraj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: