Viceprimarul Lucian Harşovschi:

„Revoluţia fiscală” a Guvernului PSD va lăsa sucevenii fără 8 milioane de euro

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că de acum se pot achita taxele şi impozitele aferente anului 2018, amintind că „revoluţia fiscală” a Guvernului PSD va lăsa anul acesta sucevenii fără circa 8 milioane de euro.

Viceprimarul sucevean a menţionat că cei care plătesc taxele şi impozitele pentru tot anul 2018, până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% care se aplică la impozitul pentru teren, clădiri şi autovehicule.

Potrivit lui, taxele şi impozitele se pot plăti la casieriile Primăriei, între orele 8-14, în conturile de trezorerie ale instituţiei sau online, după înregistrarea pe site-ul Primăriei sau prin intermediul Ghiseul.ro

Lucian Harşovschi subliniază că lucrările din municipiul Suceava se efectuează în funcţie de încasările bugetare, iar bugetul aferent investiţiilor din acest an va fi direct influenţat de procentul acestor încasări.

„Mai reamintesc că «revoluţia fiscală» a Guvernului PSD va lăsa anul acesta sucevenii fără suma de 8 milioane euro” a conchis viceprimarul.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Acest viceprimar PLATIT DIN BANI PUBLICI FACE PROPAGANDA POLITICA A PARTIDULUI SAU si nu face administratie publica pt. care este remunerat( a se vedea starea jalnica in care este municipiul Suceava ) !!!!
    El nu pomeneste ca primaria Suceava a carui viceprimar este, a marit impozitul cu 20% , a marit gigacaloria cu 40% si alte taxe , fara sa aiba argumente economice si ignorand efectele drastice asupra majoritatii populatiei , impozite si taxe mult mai mari decat in alte municipii din tara !!!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: