Madonna va construi patru şcoli în Malawi în 2018

Cântăreaţa americană Madonna, în vârstă de 59 de ani, a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că doreşte să ofere acces la educaţie pentru câteva mii de copii din Malawi. Fundaţia de caritate a vedetei pop, Raising Malawi, s-a asociat cu organizaţia nonprofit buildOn pentru a construi alte patru şcoli în această ţară africană, informează contactmusic.com. În acest fel, numărul şcolilor construite sau finanţate parţial de Madonna în Malawi va ajunge la 14. „Acest an va începe prin construirea a patru şcoli noi în districtul Kasungu din Malawi. Cu ajutorul Raising Malawi şi buildOn! vom ajunge la un total de 14 şcoli care vor ajuta mii de copii să beneficieze de educaţia pe care o merită. Acum este momentul. Alăturaţi-vă revoluţiei iubirii!”, a adăugat vedeta americană.

Madonna a adoptat din Malawi patru copii – David, în vârstă de 12 ani, Mercy, în vârstă de 11 ani, şi gemenele Stelle şi Estere, în vârstă de cinci ani. Madonna a vizitat Malawi pentru prima dată în 2006 şi în acelaşi an a înfiinţat Raising Malawi, o fundaţie de caritate care ajută sistemul educaţional şi cel de sănătate din această ţară africană, una dintre cele mai sărace din lume. Madonna are şi doi copii biologici: o fiică, Lourdes, în vârstă de 21 de ani, şi un fiu, Rocco, în vârstă de 17 ani.

www.romanidecentenar.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: