Două noi destinaţii de pe Aeroportul Suceava

Flutur anunţă cursele Suceava-Madrid şi Suceava-Verona şi zboruri interne spre Bucureşti cu Cobrex Trans

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că din primăvară sucevenii vor putea zbura spre Spania şi că se introduce o nouă destinaţie pentru Italia.

„Mă bucur să pot aduce veşti foarte bune despre Aeroportul Suceava, chiar acum, la început de an. După cum spuneam, suntem în discuţii pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din diaspora care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean”, a spus Flutur.

El a menţionat că autorităţile judeţene sucevene sunt la finalul discuţiilor cu compania aeriana COBREX TRANS pentru operarea a încă două destinaţii externe de pe aeroportul sucevean începând din primăvară.

„Este vorba despre Suceava – Madrid (Spania) şi Suceava – Verona (Italia), fiecare cu câte două frecvente pe săptămână. Compania va opera cu o aeronava de tip Boeing 737-300 cu 148 de locuri. În zilele de operare va fi realizată şi o cursă internă cu Bucureştiul”, a spus Flutur.

El a mai declarat că în zilele următoare compania urmează să comunice deja programul de operare.

„Aşadar, din primăvară, încă o companie va opera pe Aeroportul Suceava, introducând o nouă ţară ca destinaţie – Spania şi încă un zbor spre Italia (pe rute externe), precum şi noi zboruri interne Suceava-Bucureşti. Continuăm discuţiile pentru introducerea de noi zboruri – va fi un nou anunţ zilele viitoare, şi continuăm demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava”, a declarat Flutur.

Compania Cobrex Trans din Braşov şi-a anunţat încă din 2016 intenţia de a opera zboruri de pe Aeroportul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Asociatia_Gornistilor_pe_Stil_Nou says:

    In spiritul codului echitatii,al muncii si vietii pedeliştilor,domnul Flutur trebuie să anunţe din goarnă si
    ceva sectiuni din “Mersul Trenurilor”,atat al celor de calatori cat si al celor de marfa!
    Se mai poate oferi drept crainic la stadion,sa facă strigarile la pahar dulce la nunti,la Comanesti-Botoşana, apoi ar mai putea urma un curs de trâmbiţă,ca sa faca CJ economii la acest capitol,din motive lesne de inţeles.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: