Poliţistul rănit cu o sabie la Rădăuţi urmează a fi externat

Poliţistul din Suceava rănit, în decembrie, cu o sabie în timpul unor percheziţii la Rădăuţi, ar putea fi externat peste o săptămână, în funcţie de starea sa de sănătate. Potrivit medicilor, poliţistul urmează să facă recuperare, evoluţia fiind favorabilă.

Managerul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi, Lucian Eva, a declarat, ieri, pentru corespondentul Mediafax, că poliţistul rănit cu o sabie la începutul lunii decembrie ar putea fi externat peste o săptămână, în funcţie de starea sa de sănătate.

„Pacientul este încă internat la Iaşi, săptămâna viitoare se vor finaliza toate investigaţiile necesare şi apoi se va lua o decizie în ceea ce priveşte transferul la o clinică de recuperare” a spus sursa citată.

Evoluţia pozitivă a stării de sănătate a bărbatului de 35 de ani i-a surprins pe medicii de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, fiind luat în calcul un transfer la un spital de recuperare din Târgu Mureş. Poliţistul nu îşi poate încă mişca mâna şi piciorul stâng, însă starea generală este foarte bună.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare, după externarea de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, poliţistul va fi transferat la Târgu Mureş, unde va face kinetoterapie.

Poliţistul Dan Ciprian Sfichi a fost internat pe 5 decembrie la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi cu şanse minime de supravieţuire, după ce a fost lovit cu o sabie de unul dintre suspecţii vizaţi de un dosar de trafic de droguri, la care se făceau percheziţii. Autorul faptei, Alexandru Huţuleac, a mai fost arestat şi în iulie 2016 pentru trafic de droguri, în cadrul unei acţiuni a DIICOT Suceava de destructurare a unei reţele de traficanţi, iar după patru luni a fost eliberat. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: