Peste 50 de participanţi la turneul de tenis organizat de ACS „Nada Florilor“ Fălticeni

Sâmbătă, 23 decembrie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane” din municipiul Fălticeni s-a desfăşurat ultima competiţie destinată copiilor, organizată în acest an sub egida Federaţiei Române de Tenis. Turneul de tenis Cupa „Moş Crăciun” a fost organizat de ACS “Nada Florilor” Fălticeni cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Fălticeni şi Federaţiei Române de Tenis. La cele trei categorii, Nivelul Roşu, Nivelul Portocaliu şi Nivelul Verde, au participat peste 50 de participanţi care activează la cluburile de tenis de câmp din Fălticeni, Bucureşti, Iaşi, Roman, Rădăuţi şi Suceava.

Dublul campion naţional David Arcip a primit titlul “Sportivul anului”

La sfârşitul turneului de la Fălticeni emoţia a căpătat amploare la apariţia lui Moş Crăciun, care, împreună cu primarul Cătălin Coman, a avut misiunea premierii micilor tenismeni. Pentru început, au fost recompensaţi copiii cu rezultate excepţionale la Turneul Campionilor. Titlul de “Sportivul anului nr. 1” i-a revenit dublului campion naţional David Arcip, titlul de “Sportivul anului nr. 2” a fost acordat vicecampionului Andrei Iustin, iar titlul de “Sportivul anului nr. 3” a revenit sportivilor David Dumitru şi Matei Strugariu.

Deşi nu s-a înscris pe tabloul de joc pentru a da o şansă şi altor copii talentaţi participanţi la turneu să câştige un loc pe podium la Nivelul Roşu, spre deliciul spectatorilor, dublul campion naţional la Tenis 10, David Arcip, neînvins în sezonul competiţional 2017, şi vicecampionul Iustin Andrei au jucat un meci demonstrativ, presărat cu lovituri spectaculoase şi explozive care au scos din nou în evidenţă că la Fălticeni se face tenis de calitate. David Arcip şi Iustin Andrei au jucat la Braşov, în urmă cu două săptămâni, finala Turneului Campionilor, competiţie organizată de FRT şi care a reunit cei mai buni 100 de copii din România.

Şi celelalte jocuri s-au desfăşurat într-o atmosferă optimistă sub semnul prieteniei, cu spectatori din rândul părinţilor, bunicilor şi prietenilor.

Moş Crăciun a adus cadouri

“Mulţumim Primăriei municipiului Fălticeni, sponsorilor SC Raitar, SC Botuşanu şi Romfour Tour, fără de care nu am fi ajuns numărul 1 la nivel naţional, categoria de vârstă până la 8 ani, dar cu rezultate foarte bune şi la celelalte categorii de vârstă. Avem jucători cu tehnici şi tactici de joc avansate, cu abilităţi foarte bune de poziţionarea pe teren, de lovire şi preluare a mingii, care se pot adapta cu uşurinţă oricărei situaţii de joc şi care promit rezultate foarte bune în 2018”, ne-a spus Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei tenis de câmp a ACS “Nada Florilor”.

Moş Crăciun a premiat cu diplome, medalii, tricouri şi dulciuri câştigătorii concursului organizat pe 23 decembrie, dar şi pe ceilalţi practicanţi ai sportului alb de la clubul ACS “Nada Florilor”.

Nivelul Roşu: locul 1 – Karlo Piticaru, locul 2 – David Dumitru şi locul 3 – Iustin Andrei. Nivelul Portocaliu: locul 1 – Matei Strugariu, locul 2 – Maya Rotari şi locul 3: Ana-Maria Dumitru. Nivelul Verde: locul 1 – Matei Moşneguţu, locul 2 – Filip Ciobanu, locul 3 – Luminiţa Perca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: