Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu:

PSD anulează autostrăzile în regiunea de nord-est

Astfel dă o lovitură fatală locuitorilor judeţelor Moldovei

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu susţine că PSD anulează autostrăzile din regiunea nord-est şi dă astfel o lovitură judeţelor din Moldova în Anul Centenar.

Potrivit unui comunicat de presă al deputatului sucevean, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat oficial că Autostrada A 8 Iaşi – Târgu Mureş nu va mai fi finanţată, dând astfel o lovitură fatală Moldovei în Anul Centenar 2018.

 „Autostrada A8 Iaşi – Târgu Mureş este vitală pentru dezvoltarea economică şi socială a regiunii Moldova şi a Republicii Moldova, având în vedere că aproximativ 70% din exportul României este către Uniunea Europeană. Cele mai dezvoltate judeţe în plan economic sunt cele de pe frontiera de vest a României, care au acces direct la reţeaua de autostrăzi a Ungariei şi deci sunt conectate cu întreaga Europă. Studiile arată că după inaugurarea Autostrăzii Soarelui, ce leagă Constanţa de Bucureşti, PIB-ul judeţului Constanţa s-a dublat ca volum” arată deputatul liberal.

Gheorghiu consideră că PSD sabotează intenţionat unitatea teritorială a României, perpetuând dezechilibrele regionale, şi îi tratează pe locuitorii regiunii Moldova ca pe cetăţeni de mâna a doua.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: