Dwayne Johnson ia în calcul o candidatură la preşedinţia SUA în 2024

Nu, nu este o farsă publicitară, scrie Variety în ediţia sa online. Dwayne „The Rock” Johnson chiar ia în calcul o candidatură la preşedinţia SUA. Superstarul, care a primit o stea pe Walk of Fame în această săptămână şi care se pregăteşte pentru lansarea blockbusterului „Jumanji: Welcome to the Jungle”, are o sumedenie de proiecte în anii următori, dar cu toate acestea afirmă că ar lua în considerare „100%” o eventuală candidatură la preşedinţia SUA. „Nu le-aş putea face pe amândouă”, recunoaşte el când este întrebat de Variety cum se împacă cu acest lucru cariera sa de actor, de producător şi de om de afaceri în cadrul companiei sale Seven Bucks Productions, pe care o deţine împreună cu managerul şi fosta sa soţie Dany Garcia. „În mod realist, acum că intrăm în 2018 şi dezvoltăm proiectele pentru 2019 şi 2020, iar programul intră mult şi în 2021, am impresia că un termen realist ar fi 2024”, a spus actorul.

El povesteşte că ideea i-a venit din senin, după ce a văzut în iunie 2016 un editorial în Washington Post, care menţiona sec că fostul luptător devenit actor ar putea câştiga scrutinul prezidenţial.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: