Preţ de două zile

Cu ochii cât cepele pe traficul rutier din Marginea

>Acţiunea s-a derulat în weekend pe raza de responsabilitate a Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, obiectivul prioritar fiind creşterea gradului de disciplină rutieră

 La finele săptămânii trecute, timp de două zile, lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea şi cei din cadrul posturilor de poliţie arondate au desfăşurat o amplă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale din zona de competenţă. Conform cifrelor oficiale, 20 de poliţişti au acţionat în intervale orare prestabilite pentru identificarea şoferilor care încalcă legislaţia rutieră sau conduc sub influenţa alcoolului, punând astfel în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Comisar-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, ne-a declarat că oamenii legii „au acţionat în filtre fixe cu efective mărite, cât şi prin oprirea din mişcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulaţie cu risc accidentogen ridicat, cât şi pe străzile secundare din localităţile arondate”. Au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 25.000 lei. Printre cei sancţionaţi se numără patru biciclişti şi doi pietoni. În paralel au fost reţinute cinci permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: