George Clooney a luat măsuri preventive pentru ca gemenii săi să nu deranjeze călătorii în timpul unui zbor

Nervos şi jenat la ideea de a-şi deranja companionii de zbor cu urletele gemenilor săi, George Clooney a decis să ia măsuri preventive pentru ca zborul acestora să nu se transforme într-un coşmar. Aflat în drum spre Anglia, actorul a anticipat că gemenii săi Alexander şi Ella vor plânge şi a hotărât să ofere tuturor pasagerilor o pereche de căşti anti-zgomot marca Casamigos, alături de o notă semnată de el şi de soţia sa, Amal, scrie joi Paris Match.  „Gemenii noştri tocmai au descoperit ţipetele! Cu speranţa ca aceste căşti vă vor face zborul mai calm”, se putea citi pe notă.

Potrivit „US Weekly”, acest mic cadou a fost apreciat de călători. Şi chiar dacă micuţii nu au scos vreun urlet, rămânând tăcuţi pe toată durata zborului, unii pasageri au folosit căştile cu plăcere. Printre aceştia s-ar fi numărat şi regizorul Quentin Tarantino, aflat la bord, potrivit unei surse.

www.romanidecentenar.ro

Şi chiar dacă această modalitate surprinzătoare de a asigura liniştea pasagerilor i-ar surprinde pe unii, ea nu poate fi comparată cu cadoul extraordinar făcut de Clooney unui număr de 14 de prieteni, cu un an înainte ca actorul să se căsătorească cu frumoasa Amal. Acesta şi-a invitat cei mai buni prieteni în casa sa, apoi i-a oferit fiecăruia o valiză în care se afla un milion de dolari. Un cadou improbabil pentru a le mulţumi că i-au fost alături atunci când avea nevoie de ei, dovadă că pentru George Clooney prietenia este sacră, notează Paris Match.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: