Ministrul de Interne, după ce l-a vizitat pe poliţistul sucevean Ciprian Sfichi în spital: „E mai bine ! Doamne ajută !”

Ministrul de Interne Carmen Dan a făcut, duminică, o vizită la spitalul din Iaşi unde este internat poliţistul sucevean Ciprian Sfichi, care a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unor percheziţii care au fost efectuate recent în locuinţa unui suspect de trafic de droguri din Rădăuţi.

„E mai bine! Doamne ajută!” a postat Carmen Dan pe pagina sa de socializare, însoţind textul cu o fotografie sugestivă.

Ministrul de Interne a anunţat că trebuie schimbată legislaţia în domeniu, că e nevoie să fie încadraţi mai mulţi poliţişti şi în cursul zilei de ieri urma să aibă loc o dezbatere privind proiectul legii ce întăreşte autoritatea poliţiştilor.

Premierul Mihai Tudose declarase, sâmbătă seara, în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, că lucrurile sunt scăpate de sub control în ceea ce priveşte siguranţa poliţiştilor care sunt în misiune.

„Lucrurile, după părerea mea, sunt scăpate de sub control. În niciun stat nu poţi să sari cu sabia la poliţist şi eventual să mai povesteşti după aia” a spus premierul. El a adăugat că soluţia este în curs de implementare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: