Zona de agrement Suceava a fost recepţionată

> Primarul Ion Lungu spune că aşteptarea a meritat, iar directorul Victor Construct, Victor Mihalachi, că firma a realizat un proiect important pentru suceveni

 Lucrările la zona de agrement a municipiului Suceava au fost recepţionate, ieri, de primarul Ion Lungu, care l-a felicitat pe directorul general al firmei de construcţii Victor Construct SRL, Victor Mihalachi, pentru modul în care a fost executat proiectul într-un timp record, constatându-se că standardul lucrărilor este la nivel european.

Victor Mihalachi a declarat că firma a demonstrat încă odată că sloganul „Puterea lucrului bine făcut” şi-a spus cuvântul.

 „Împreună cu specialiştii societăţii noastre am realizat acest proiect important pentru suceveni şi cred că SC Victor Construct SRL a reuşit încă odată să ofere calitate, promptitudine şi exigenţă prin execuţia proiectului la cele mai înalte standarde” a spus Mihalachi.

La rândul său, primarul Ion Lungu s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul lucrărilor realizate, afirmând totodată că execuţia acestora şi colaborarea cu firma de construcţii Victor Construct a fost una foarte bună.

„Eu zic că au ieşit lucrările bune. Vreau să-l felicit pe constructor, firma Victor Construct de la Botoşani. Au făcut o treabă bună. Eu zic că a meritat aşteptarea” a spus Lungu.

El a menţionat că în CL Suceava s-a aprobat suplimentarea de lucrări pentru o tiroliană şi încă un teren de sport.

„Sper ca aceste lucruri să se întâmple până la deschiderea pentru public din primăvară”, a spus Lungu.

În urma finalizării proiectului sucevenii se vor putea bucura de locuri de joacă pentru copii, de terenuri de minigolf, de un foişor muzical, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete, terenuri de sport, fântână arteziană, clădiri administrative şi cafenea. Spaţiile verzi s-au amenajat prin plantarea a sute de plante şi arbuşti ornamentali.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI