Liceul Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana sprijină campania „Împreună dăruim Zâmbete”

Consiliul Şcolar al Elevilor (CŞE) de la Liceul Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana a fost recent un partener de nădejde pentru proiectul „Împreună dăruim Zâmbete”, demarat de prof. Daniela Boşca, de la Colegiul Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava.

Toată acţiunea a început la liceul din Cajvana, unde elevii şi profesorii s-au organizat pentru a strânge fonduri.

Marţi, 21 noiembrie, reprezentanţii Consiliului Şcolar al Elevilor, împreună cu consilier educativ, prof. pentru învăţământul primar Cristina Tomuţ, şi-au dat întâlnire cu prof. Daniela Boşca în faţa căminului în care locuieşte familia Ghimiş, într-o cameră strâmtă pentru trei persoane.

„Ne îndreptam spre un cămin unde nişte suflete îşi duc viaţa de zi cu zi foarte greu. Am ajuns în camera familiei, iar Ioana ne-a întâmpinat împreună cu mama ei în casă. Am găsit acolo un copil frumos, cuminte, extrem de emoţionat, dar foarte ataşat de doamna Daniela, care i-a dăruit o pereche de cercei. Fetiţa era foarte bucuroasă! Ioana este elevă în clasa a V-a, foarte bună la învăţătură, implicată în toate proiectele clasei, o cititoare activă a Bibliotecii Judeţene, talentată în ale muzicii instrumentale, în special la vioară… Acest minunat copil şi familia ei au nevoie de prieteni, de sprijin, au nevoie de noi” a povestit elevul Savu Sava, preşedintele CŞE Cajvana.

Situaţia familiei Ghimiş este destul de grea, tatăl este foarte bolnav, iar mama, Zelma Ghimiş, e mereu alături de Ioana.

„Noi am dăruit acestei familii o canapea şi o uşă. Este un mic ajutor, dar alături de celelalte daruri, venite de la oameni cu suflet bun, pentru această familie înseamnă un trai mai bun” a spus consilier educativ Cristina Tomuţ.

„Am plecat din casa acelei familii plini de bucurie. Mulţumim tuturor profesorilor şi elevilor care s-au alăturat consiliului pentru a dărui un zâmbet familiei Ghimiş!

Despre dna Daniela Boşca, de la Colegiul Naţional de Informatică «Spiru Haret», pot spune că este un om cu suflet mare care reuşeşte să organizeze oamenii pentru a dărui împreună cât mai multe zâmbete” a menţionat elevul Savu Sava.

Elevii din Cajvana au întins o mână de ajutor familiei Ghimiş din Suceava. Situaţia socială a familiei este destul de grea; aşadar tatăl este foarte bolnav, iar mama, dna Zelma Ghimiş, este mereu alături de fetiţa sa, Ioana, elevă în clasa a V-a, o elevă foarte bună la învăţătură, implicată în toate proiectele clasei, o cititoare activă a Bibliotecii Judeţene, talentată în ale muzicii instrumentale, în special la vioară. Acest minunat copil şi familia ei au nevoie de prieteni, de sprijin, au nevoie de noi.

Prof. înv. primar LIDIA LOREDANA SESERMAN, Liceul Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: