În Burdujeni

Conductă de încălzire de 6 metri, înlocuită în 8 ore de lucrătorii Thermonet

> „Este o zonă care ne creează mereu probleme, fiind deja cea de a şasea avarie din zonă, din ultimele două luni” a declarat directorul general al Thermonet, Mugur Ovidiu Corlăţan

 O avarie apărută la conductele de încălzire din Burdujeni a fost rezolvată cu promptitudine de angajaţii Thermonet. Defecţiunea a fost semnalată încă din timpul săptămânii trecute, însă reparaţiile – care impuneau şi sistarea încălzirii – s-au efectuat începând de luni dimineaţa, profitând şi de uşoara încălzire a vremii. Măsura a fost luată astfel încât, în perioada minivacanţei prilejuite de Ziua Naţională a României, confortul termic al sucevenilor arondaţi punctului termic Cuza Vodă I să nu fie afectat. Avaria s-a produs în zona Blocului nr. 31, la conducta principală de tur cu diametru de 200 mm a punctului termic, acesta fiind înlocuită pe o lungime de 6 metri. Reluarea furnizării agentului termic a fost posibilă după mai puţin de 8 ore, chiar dacă intervenţia s-a prelungit şi marţi, când echipa Thermonet lucra la aducerea ternului la starea iniţială. „Este o zonă care ne creează mereu probleme, fiind deja cea de a şasea avarie din zonă din ultimele două luni. Sunt conducte care au o vechime considerabilă, cu un grad de uzură foarte mare, de aceea apreciez în mod deosebit profesionalismul echipei de intervenţie” a declarat Mugur Ovidiu Corlăţan, directorul general al Thermonet.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: