Vineri, lansare de carte la Muzeul Bucovinei

„Anotimpuri invizibile” de Lăcrămioara Andrei

„Devenirea bibliotecarului poet” este tema unei întâlniri a Clubului de Storytelling care o are protagonistă pe Lăcrămioara Andrei, bibliotecar la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Ea îşi va lansa în acest context volumul de versuri intitulat „Anotimpuri invizibile” (Ed. Neuma, Cluj-Napoca, 2017). Evenimentul, moderat de prof. Maria Căruntu şi prof. Daniela Argatu, îi va avea invitaţi pe prof. Isabel Vintilă, inspector şcolar, totodată critic literar, şi pe L.D. Clement, în calitate de scriitor.

„În poezia Lăcrămioarei Andrei, fondul de emoţie, sensibil al comunicării este controlat cu rigoare şi raţiune. Chiar şi metaforele sunt trasate geometric. Poeta are simţul realităţii, pe care o percepe acut şi care nu-i permite să devieze în efuziuni exclusiv lirice” scrie, printre altele, despre autoare şi versurile sale, scriitorul Horia Gârbea.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 8 decembrie a.c., în sala de la parterul Muzeului Bucovinei, cu începere de la ora 13, în organizarea C.N. „Mihai Eminescu”, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Casei Corpului Didactic şi Muzeului Bucovinei. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: