Preşedintele PMP Rădăuţi susţine că nu există „val de demisii” în organizaţie

Preşedintele Organizaţiei Municipale PMP Rădăuţi, Adrian Bogdan Nicolau, a dezminţit, sâmbătă, că ar exista „un val de demisii” din organizaţie şi că singura demisie pe care a primit-o este cea a secretarului general al organizaţiei, Sorin Robu, care ar fi nemulţumit că nu obţine nicio funcţie administrativă.

„Din cei peste 120 de membri, singura demisie pe care am primit-o este a dlui Sorin Robu. Nu a fost surprinzătoare decizia dumnealui, întrucât acesta făcea presiuni asupra mea, cerându-mi periodic o funcţie fie în deconcentrate, dar mai ales în consiliul de administraţie al SC Servicii Comunale Rădăuţi. I-am explicat acestuia în repetate rânduri că nu am şi nici nu îmi doresc să am nicio influenţă asupra nimănui ca să pot să angajez vreo persoană în unul din serviciile pe care acesta le are în vizor” arată Nicolau.

El explică într-un comunicat de presă că lucrurile au început să degenereze joi, 29 noiembrie a.c., când a refuzat convocarea unei şedinţe comandate de persoane „aflate la cârma partidului la nivel de judeţ”.

„Acestea îmi cereau în mod expres să îl exclud din Biroul Executiv PMP Rădăuţi pe dl Emanuel Mitric, să i se retragă acestuia şi sprijinul politic pentru ca dl Sorin Robu să ajungă consilier local în locul lui. Trebuie menţionat că, la propunerea şi la presiunile de tot felul făcute de aceleaşi persoane, s-au mai făcut în trecut excluderi din partid care s-au dovedit a fi invalide, fiind anulate în instanţă” se arată în comunicatul liderului PMP Rădăuţi.

El susţine că nu a fost depusă nicio demisie oficial.

„În plus, dl Paul Tărâţă, unul dintre fondatorii organizaţiei Rădăuţi, nu şi-a dat demisia, el continuându-şi activitatea în Consiliul Executiv Local PMP Rădăuţi, în funcţia de vicepreşedinte. Mai mult decât atât, alţi simpatizanţi ai partidului şi foşti membri din structura de conducere a PMP Rădăuţi, printre care şi fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale, în persoana dlui Adrian Puiu, şi-au anunţat intenţia de a se alătura partidului o dată cu schimbarea conducerii de la nivel judeţean” precizează Nicolau.

El consideră că „denaturarea realităţii prin aceste ştiri false nu reprezintă altceva decât ultimele zvâcniri politice ale celor doi oportunişti care refuză să prezinte membrilor CEJ descărcarea de gestiune de la ultimele alegeri”.

Surse din PMP au declarat, vineri, că cinci membri din conducerea Organizaţiei Municipale Rădăuţi a PMP şi-au dat demisia în ultimele două zile, respectiv doi vicepreşedinţi, Dumitrescu Ioan Dorel şi Ifţinchi Gabriel, doi secretari executivi, Ungureanu Dorel şi Tarâţă Paul şi secretarul general, Sorin Robu, ca urmare a stării conflictuale din conducerea organizaţiei.

Situaţia are legătură şi cu starea de conflict generată şi la vârful organizaţiei judeţene Suceava a partidului, acolo unde preşedintele executiv, Corneliu Popovici, este în luptă deschisă cu liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PMP, viceprimarul Marian Andronache, au menţionat sursele citate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: