Prefectul Mirela Adomnicăi, de Ziua Naţională:

Se cuvine să aducem un omagiu tuturor celor care şi-au slujit cu cinste şi demnitate ţara

Prefectul Mirela Adomnicăi a declarat, vineri, cu prilejul ceremonialului militar organizat de Ziua Naţională în zona Palatului Administrativ, că în această zi trebuie adus un omagiu tuturor celor care şi-au slujit cu cinste şi demnitate ţara, tuturor celor care au luptat şi au căzut pe front pentru ca noi, astăzi, să vorbim româneşte, să avem patria noastră şi să ne păstrăm valorile naţionale.

„Sentimentul naţional, dorinţa de unitate şi patriotismul am convingerea că ne-au însufleţit pe noi toţi şi ne-au determinat să venim aici să sărbătorim Ziua Naţională a României” a spus prefectul.

Ea şi-a exprimat speranţa că aceste sentimente vor însoţi sucevenii pe cursul întregii zile, dar mai ales în fiecare zi de acum încolo, pentru că „aceste sentimente ar trebui să ne determine şi să ne inspire în gândurile şi faptele noastre”.

„În aceste momente de sărbătoare se cuvine să aducem un omagiu şi tuturor celor care şi-au slujit cu cinste şi demnitate ţara, tuturor celor care au luptat şi au căzut pe front pentru ca noi, astăzi, să vorbim româneşte, să avem patria noastră şi să ne păstrăm valorile naţionale” a spus Adomnicăi.

Ea le-a urat sucevenilor să se bucure de această zi de sărbătoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: