Salarii asigurate la DGASPC Suceava

>„S-au acoperit integral salariile până la sfârşitul anului, ceea ce este un lucru extrem de important”, precizează Gheorghe Flutur, preşedintele CJ

 Sfârşitul de an 2017 este mai liniştit din punct de vedere financiar, iar aceasta ca urmare şi a rectificativului bugetar favorabil operat în şedinţa ordinară lunară a Consiliului Judeţean. Potrivit preşedintelui Gheorghe Flutur, rectificările sunt pozitive, prima făcută în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 83 din 2017, conform căreia suma de 1,8 milioane de lei este îndreptată înspre „asistenţă socială”, iar cea de 762.000 de lei către „învăţământul special”. La fel, prin Hotărârea de Guvern nr. 830 din 22 noiembrie 2017, din 5 milioane de lei, reprezentând sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată (TVA) pentru echilibrarea bugetelor locale, printre altele, cu 3,5 milioane de lei se alege Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC), iar 1,5 milioane de lei căpătă destinaţia „asistenţei sociale pentru adulţi”. La cote defalcate din impozitul pe venit, conform alocării de 11,25% a Administraţiei Judeţeană a Finanţelor Publice, Consiliul Judeţean a primit spre repartizare 5,2 milioane de lei. Astfel, pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului „s-au acoperit integral salariile până la sfârşitul anului, ceea ce este un lucru extrem de important”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: