Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur:

Bucovina trebuie să fie model de unitate

Din Bucovina să transmitem mesajul de unitate către ţară, pentru că nu construieşti când eşti dezbinat

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, cu ocazia Zilei Bucovinei, că este nevoie de unitate în ţară şi că Bucovina trebuie să fie model de unitate şi de înţelepciune, atrăgând atenţia că într-o ţară dezbinată nu se poate construi nimic.

„Evenimentul de astăzi trebuie să ne găsească mai uniţi. De aici, din Bucovina, să transmitem mesajul către ţară de unitate. E prea dezbinată ţara şi nu e bine. Nu construieşti când eşti dezbinat. Va trebui să dăm dovadă de înţelepciune, de model de unitate” a spus Flutur.

În finalul şedinţei solemne de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur a spus că trebuie să fie transmis ţării întregi că Bucovina ştie să sărbătorească, să-şi respecte trecutul şi să respecte înaintaşii.

„Suntem conştienţi că avem foarte multe de făcut să ne ridicăm la ce au realizat ei” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava consideră că e nevoie de unitate pentru ca să se realizeze lucruri bune pentru oamenii din această ţară.

„Chiar dacă avem păreri diferite, trebuie să transmitem un mesaj de unitate şi de reconciliere naţională ca să construim. Suntem o Românie europeană, care trebuie să fie model, şi trebuie să gestionam tot ce avem de gestionat inteligent la noi acasă, să respectăm angajamentele internaţionale şi să facem ceva mai bun pentru oameni” a spus Flutur.

El consideră că Centenarul Unirii Bucovinei cu Ţara trebuie sărbătorit prin fapte.

„Îndemnul meu către primari, colegii parlamentari: să facem ca Centenarul să îl sărbătorim prin fapte, prin iniţiative. În orice colţişor din judeţul Suceava putem să sărbătorim prin fapte Centenarul” a conchis Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: