Stareţa Mănăstirii Voroneţ acuză Romsilva că loveşte în Biserică

 Maica stareţă a Mănăstirii Voroneţ, Irina Pântescu, a declarat, ieri, după ce a primit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer că Romsilva loveşte în Biserică.

Stareţa Mănăstirii Voroneţ, Irina Pântescu, a primit, ieri, Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer oferit prin decret al preşedintelui Klaus Iohannis, acesta fiindu-i înmânat de un consilier prezidenţial.

După primirea distincţiei, maica stareţă a spus că ea consideră că aceasta a fost primită de Biserica din Bucovina.

Ea a povestit şi o pildă despre un bărbat care a venit la spital cu un ochi scos şi, când a fost întrebat ce a păţit, a spus că ochiul i-a fost scos de fratele său şi că „de asta l-a scos aşa de adânc”.

Ea a arătat că astăzi, în Bucovina, suferă pentru că fratele Bisericii din Bucovina, Romsilva, i-a scos un ochi, prin contestarea retrocedării Fondului Bisericesc din Bucovina, şi că încearcă în continuare să îl scoată şi pe celălalt.

„Sunt nişte oameni în spate, sunt nişte interese care lovesc în Biserica noastră, însă Dumnezeu nu-i ajută” a spus maica stareţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: