Klaus Iohannis:

Bucovina – o oază de tradiţie şi de progres – participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne şi unite

Consilierul prezidenţial Sergiu Nistor, care a participat, ieri, la şedinţa solemnă dedicată Zilei Bucovinei la Suceava, a transmis mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu acest prilej în care se menţionează că, prin sărbătoarea de ieri, „Bucovina participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne şi unite”.

„Preşedintele României salută felul în care în Bucovina se cinsteşte istoria şi memoria înaintaşilor” a spus Nistor.

El a reiterat mesajul de încurajare al preşedintelui, transmis cu ocazia vizitei în Bucovina din primăvară, când a definit Bucovina ca „o oază de tradiţie şi de progres”.

Potrivit acestuia, preşedintele consideră că, prin sărbătoarea din 28 Noiembrie 2017, Bucovina participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne şi unite.

„Fie ca această sărbătoare să inspire spaţiul românesc şi să genereze unire în cuget şi simţire în jurul valorilor care au făcut Marea Unire deopotrivă posibilă şi durabilă” a transmis preşedintele Klaus Iohannis prin consilierul prezidenţial Sergiu Nistor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: