Scuaruri la intrarea în localităţi

> Acestea trebuie să oblige şoferii să reducă viteza, pentru a se preveni producerea de accidente rutiere, consideră ATOP Suceava

 Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava a hotărât în ultima şedinţă de analiză să facă mai multe recomandări autorităţilor pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel, una dintre ele este solicitarea către administratorii de drumuri de a amplasa scuaruri la intrarea în localităţi, care să-i oblige pe conducătorii auto să reducă viteza, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie.

O altă măsură, cerută Poliţiei Judeţene, prevede întărirea dispozitivelor de poliţie rutieră, în scopul reducerii numărului accidentelor de circulaţie pe raza de competenţă şi continuarea organizării de acţiuni punctuale de supraveghere eficientă a traficului rutier pe toate arterele cu risc în ceea ce priveşte prevenirea accidentelor din zona de competenţă.

Totodată, ATOP Suceava a solicitat continuarea acţiunilor planificate de Serviciul Rutier Suceava, independent sau în cooperare cu ceilalţi parteneri din Programul de reducere a numărului şi consecinţelor accidentelor, respectiv ISCTR, RAR, ARR, secţiile de drumuri, pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: