Scriitorul Eugen Dimitriu va fi premiat, la Suceava, de USR Iaşi

 La Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, va avea loc vineri, 24 noiembrie a.c., de la ora 12, acordarea Premiului Reprezentanţei Suceava, Filiala Iaşi a Uniunii Scriitorilor din România.

Managerul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş, a precizat că premiul îi va fi înmânat cercetătorului Eugen Dimitriu pentru cartea intitulată „Eroi fălticeneni în Primul Război Mondial”.

„Alături de Eugen Dimitriu, la eveniment, va fi prezent şi scriitorul Marius Chelaru, membru în Comitetul de Conducere al Filialei Iaşi a USR” a spus Gabriel Cărăbuş.

El a mai arătat că moderatorul manifestării va fi Alexandru Ovidiu Vintilă. Volumul „Eroi fălticeneni în Primul Război Mondial” a fost tipărit la editura suceveană Lidana şi a fost prefaţat de prof.univ.dr. Elena-Brânduşa Steiciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: