PSD Suceava va decide dacă va organiza un miting împotriva „statului paralel şi ilegitim”

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, după întrunirea Comitetului Executiv Naţional al PSD, desfăşurat la Băile Herculane, că Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD va discuta în această săptămână dacă va organiza un miting.

„În Comitetul Executiv Judeţean vom lua o decizie dacă se va face miting la Suceava” a spus Ioan Stan.

El a menţionat că şedinţa CEx a PSD Suceava ar urma să fie convocată la sfârşitul acestei săptămâni.

Senatorul Ioan Stan a subliniat că şedinţa CExN al PSD de vineri a dezbătut probleme diverse şi de mare interes pentru opinia publică şi că au fost luate „decizii importante”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional că acest for a lăsat la latitudinea organizaţiilor judeţene posibilitatea organizării de mitinguri şi că acestea urmează să stabilească data, locul şi motivul.

Dragnea a spus că a precizat că nu vrea ca mitingurile să fie de susţinere pentru el, pentru că el nu va ceda dacă şi membrii de partid nu vor ceda.

Liderul PSD susţine că partidul şi guvernul se confruntă cu un asalt continuu.

CExN al PSD a votat, vineri, o rezoluţie în care condamnă „statul paralel şi ilegitim” care încearcă să preia puterea legitim constituită şi că, folosind surse financiare publice, şi-ar disimula acţiunile sub pretextul luptei anticorupţie având ca scop ”hărţuirea şi decapitarea puterii politic legitim alese”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: