Improvizaţii la alimentarea cu energie electrică pe zece străzi din Suceava

>„Mai există cartiere în oraş care s-au dezvoltat şi care au această problemă, că se alimentează pe surse provizorii de energie” a declarat primarul Ion Lungu

Delgaz Grid a aprobat introducerea reţelelor de alimentare cu energie electrică şi a celor de iluminat public în cartierul rezidenţial din zona Aleea Dumbrăvii, construit după 1990. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunţat că proiectul va fi cofinanţat din bugetul local, instalaţiile şi echipamentele în cauză urmând a fi montate pe zece străzi. „Este o veste bună pentru locuitorii de pe zece străzi din zona Aleea Dumbrăvii. Delgaz Grid a aprobat alimentarea cu energie electrică şi introducerea iluminatului public pe aceste străzi. Până acum, fiecare de acolo avea făcute improvizaţii. Primăria nu avea baza legală pentru extindere, de aceea am încheiat un parteneriat cu E ON. Am dat cu celeritate răspunsul că suntem de acord, urmează să încheiem contractul, să se facă licitaţia pentru lucrări şi, evident, să se treacă la execuţie” a declarat Ion Lungu, adăugând că „mai există cartiere în oraş care s-au dezvoltat şi care au această problemă, că se alimentează pe surse provizorii de energie”.

Valoarea lucrărilor se ridică la puţin peste un milion de lei, Primăria urmând a asigura 413.477 lei, adică aproximativ 40% din totalul investiţiei. De noua investiţie vor avea parte sucevenii de pe străzile Socului, Frasinului, Arţarului, Plopului, Fagului, Anton Holban, Ion Dragostat, Eugen Lovinescu, Nicolai Istrati şi Pictor Romeo Calancea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI