Atletism – Campionatul Balcanic de Cros pentru juniori

Două medalii de argint pentru Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei

Sâmbătă, 18 noiembrie, în localitatea Canakkale din Turcia a avut loc a CXI-a ediţie a Campionatul Balcanic de Cros pentru juniori. Sportivul Dorin Andrei Rusu, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a confirmat forma bună în care se află, reuşind să cucerească medalia de argint. Pe locul secund s-a clasat la final şi echipa României, din formaţia ţării noastre, pe lângă Dorin Andrei Rusu făcând parte şi Adrian Garcea de la CS Panduri Târgu Jiu, care a ocupat locul III la individual, Herman Gabriel Peter de la CSS Mediaş, locul IX individual, şi Miclos Rareş de la CAM Sighişoara.

În această formulă, echipa României s-a calificat la Campionatul European de cros de la Samorin, Slovacia, din data de 10 decembrie.

„Dorin Andrei Rusu, sportivul nostru, a pierdut locul I la mai puţin de o secundă, cred că din cauza condiţiilor meteorologice, pentru că a plouat serios în urmă cu o zi, iar traseul a fost unul de forţă. Cred că sportivul dornean îşi va lua revanşa la Campionatul European. Aş vrea să mulţumesc pentru susţinere firmelor Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximorom Vatra-Dornei, Romanel şi, nu în ultimul rând, Primăriei Vatra Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: