Directorul general al Camerei de Comerţ Româno-Germane:

Actuala nesiguranţă fiscală nu încurajează investitorii

Directorul general al Camerei de Comerţ Româno-Germane, Sebastian Metz, a declarat, vineri, la o întâlnire cu mediul de afaceri sucevean, că nesiguranţa fiscală nu încurajează investitorii să facă planuri de afaceri corecte.

El a spus că în acest moment trebuie avută în vedere deschiderea către tendinţele de afaceri ale investitorilor, fără să se ţină cont de acele nelinişti financiare în ceea ce priveşte politica de moment.

„Să facem faţă acestei nesiguranţe fiscale care va duce la multe noi surse de impozitare şi care ne vor pune în faţă probleme cum să investim eficient. Nu am deocamdată răspunsuri pentru această soluţie. Stăm în faţa unei mari nesiguranţe şi a unei situaţii care nu ne încurajează să facem planuri de încredere” a spus Metz.

Potrivit vicepreşedintelui Camerei de Comerţ Româno-Germane, Juan Gruben, Camera de Comerţ este reprezentantul oficial al economiei Germaniei la Bucureşti.

„Noi suntem o Cameră apolitică, ceea ce înseamnă că atunci când ne exprimăm faţă de măsuri luate de guverne reprezintă interesele colaboratorilor, ale membrilor noştri, pe care vrem să le intermediem în zonele pe care le reprezentăm” a spus Gruben.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: