Acţiuni şi controale în trafic, cu noaptea în cap

> Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări

 Oamenii legii au pornit-o cu noaptea în cap pe drumurile publice în căutarea unor posibile transporturi de ţigări de contrabandă. Conform informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, ieri, în intervalul orar 2 – 7, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Bălcăuţi au instituit mai multe filtre rutiere şi au desfăşurat controale în trafic. În doar câteva ore, au fost identificate două vehicule, conduse de cetăţeni străini, în care erau transportate aproape 10.000 de bucăţi ţigarete de contrabandă, fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Unul dintre transporturi a fost dibuit aproape de ora 6.30. Oamenii legii au identificat staţionând pe DN 2, la ieşirea din comuna Grăniceşti, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 42 de ani din Ucraina. În urma controlului, în interiorul maşinii au fost găsite mai multe pachete cu ţigări în valoare de peste 1.200 lei, care au fost confiscate.

www.romanidecentenar.ro

Cu câteva ore înainte, tot pe DN 2, poliţiştii au oprit în comuna Grăniceşti un alt autoturism înmatriculat în străinătate, condus de o femeie de 33 de ani, din Republica Moldova. În urma controlului au fost descoperite câteva sute de pachete cu ţigări ce aveau aplicat timbru extracomunitar şi care erau deţinute fără documente legale de provenienţă. Dintre acestea, 200 de pachete aparţineau unei tinere de 19 ani, din Republica Moldova, pasageră în autoturism, iar 16 cartuşe, conducătoarei auto. Întreaga cantitate de ţigarete a fost confiscată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: