Drake şi-a oprit un recital oferit în Sydney pentru a avertiza un bărbat care pipăia femei

Rapperul canadian Drake şi-a oprit recitalul oferit într-un club din Sydney pentru a avertiza un bărbat care pipăia femei aflate în sală, informează joi DPA.

Incidentul a avut loc miercuri seara, la clubul de noapte Marquee din Sydney, unde Drake oferea un recital după un concert din cadrul turneului său Boy Meets World.

Într-o înregistrare distribuită intens pe reţelele de socializare, Drake se opreşte în timpul interpretării hitului „Know Yourself” şi se adresează direct presupusului agresor, cerându-i să se oprească imediat, în caz contrar, urmând să vină după el.

www.romanidecentenar.ro

Recitalul rapperului a fost oprit pentru mai puţin de un minut în timp ce bodyguarzii îl căutau pe agresor în mulţime.

După cuvintele lui Drake, publicul a izbucnit în urale, iar gestul său a fost lăudat pe larg pe reţelele de socializare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: