În weekend

Şah rapid la Shopping City Suceava

În zilele de 18 şi 19 noiembrie, în organizarea Clubului Sportiv „Şah” Suceava în colaborare cu ziarul „Crai nou”, la Shopping City Suceava se va desfăşura un concurs de şah rapid pentru copii şi seniori, al cincilea din seria celor organizate în acest an, un nou prilej pentru iubitorii sportului minţii de a-şi verifica abilităţile şahiste.

Ziua rezervată copiilor, 18 noiembrie, va începe cu şedinţa tehnică de la ora 10.00, concursul fiind programat a începe la 10.30. Competiţia se va disputa pe o durată a 5 runde, în sistem elveţian sau turneu, după caz. Timpul de gândire este de 15 minute de jucător. De reţinut este că se va respecta regulamentul jocului de şah FIDE, ediţia 2014, unde, printre altele, se prevede că o mutare neregulamentară duce la pierderea partidei.

Concurenţii ce vor ocupa locul 1, 2 sau 3 vor fi gratulaţi cu premii constând în vouchere de cumpărături (50 lei – locul 1, 30 lei – locul 2 şi 20 lei – locul 3).

Copii nu plătesc taxă de participare.

Duminică, 19 noiembrie, este ziua dedicată seniorilor şi are un orar similar: şedinţa tehnică – ora 10, concursul – ora 10.30. Premiile acordate de Shopping City Suceava, în vouchere de cumpărături, sunt de 150 lei pentru ocupantul locului 1, 100 lei – locul 2 şi 50 lei – locul 3.

Concursul se va desfăşura pe durata a 7 runde, sistem elveţian, cu alocarea a câte 15 minute de jucător. Taxa de participare este de 10 lei de jucător.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava va acorda, şi la această ediţie, la ambele categorii de vârstă, premii constând în diplome şi medalii.

ANDREI GHILEA,

CS „Şah” Suceava 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: