Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti a primit fularul echipei Foresta

> Acesta i-a fost oferit de antrenorul echipei de fotbal sucevene, Florentin Petre

Antrenorul echipei de fotbal Foresta, Florentin Petre, a participat, joi, la seminarul economic organizat la Palatul Administrativ din Suceava şi a oferit ambasadorului Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin, fularul echipei Foresta pe care acesta l-a şi purtat până la sfârşitul dezbaterilor.

Florentin Petre, care a jucat în 2008-2009 la FC Terek Groznîi, a oferit însemnele echipei Foresta ambasadorului rus, ştiind că acesta este microbist.

Ambasadorul s-a arătat încântat de cadoul primit şi a spus că sportul este una dintre activităţile care contribuie la întărirea relaţiilor, menţionând că anul viitor se va desfăşura în Federaţia Rusă Campionatul Mondial de Fotbal.

La rândul său, ambasadorul i-a oferit antrenorului sucevean un cadou simbolic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: